Ruten

Til 2015 udgaven bruges samme rute som blev brugt i 2012, 2013 og 2014, og du kan dermed sammenligne din tid med tidligere år.

Til forskel fra tidligere år, flyttes start/mål, samt venue med information, startnummerudlevering, bagageopbevaring, madboder og salgsboder med rulleskøjter og udstyr, så de kommer til at ligge tættere sammen for at skabe en mere hyggelig ramme om målet. Det hele flyttes længere syd på af Ørestad Boulevard, og kommer til at ligge meget tæt ved DR-byens Metrostation, bare 2½ km fra Københavns centrum – Rådhuspladsen.

Ruten er helt præcis 7,1 km lang, og skal gennemkøres 6 gange for at gennemfører maratondistancen, og 3 gange for at gennemføre en halvmaraton. På ruten køres der i retning mod uret.

Nogle få steder på ruten, oprettes sluser for tværgående trafik. Som deltager skal du ikke bekymre dig om trafikken, da der alle steder vil være vagter der sørger for at ruten altid er åben for dig.

Børneløbet på 3 km afholdes på Ørestads Boulevard, med start og mål samme sted som for maraton og halvmaraton målområdet – se børneruten.