Overnatning og transport

Overnatning

Der er masser af overnatningsmuligheder i København. Her på siden vil vi annoncere de steder der har et ekstra godt tilbud til jer som deltager i Copenhagen Inline Challenge.

  • CABINN Metro Hotel
    CABINN’s koncept er: Byens bedste beliggenhed til byens bedste pris!
    Som deltager i CIC løbet giver CABINN 10% rabat på deres CABINN Metro, som er deres designhotel i Ørestad tæt på lufthavnen og tæt ruten og starten. Ved booking skal man oplyse rabatkoden C5L2XK. Rabatten er kun gyldig for ophold mellem den 5.-7. september, men kan bruges allerede nu.

Transport

Offentlig transport

Start og mål ligger lige ved siden af DR Byen Metrostation, så det er nemt at komme frem med offentlig transport. Du kan stå på Metroen fra følgende stationer med s-tog og fjerntog: Nørreport, Ørestad, Lufthavnen, Vanløse og Flintholm.

Bil

Ruten er bliver lukket ca. kl. 10, så fra det tidspunkt skal man være opmærksom på at der kan være køer på de øvrige veje, så kom i god tid.

BellaCenter har sponsoreret gratis parkering til 100 biler på deres parkeringsplads P4. Nærmeste GPS adresse er Center Boulevard 3, 2300 København S. Du kan komme ind på parkeringspladsen mellem kl. 9.00 og 13.00. Du får udleveret en dagsbillet af vores parkeringsvagt som du skal lægge i forruden. Vi har kun 100 billetter, og dem der kommer efter det må selv betale, eller finde en anden parkeringsplads i området.

Samkørsel

Vi opfordre jer til at fylde bilerne og køre sammen, så bliver det billigere og sjovere for alle. Vi har oprettet et event på GoMore hvor I kan angive om I har ledige pladser, eller ønsker et lift.