Om Copenhagen Inline Challenge

Copenhagen Inline Challenge er en realisering af drømmen om et stort rulleskøjteløb i hovedstaden!

Copenhagen Inline Challenge er oprindeligt kommet i stand efter møder om fremme af rulleskøjtesporten i det københavnske bybillede. Den første muligheden dukkede op i forbindelse med EM i triatlon i 2007. Efter en god og positiv snak med folkene bag triatlonarrangementet, fik vi lavet en samarbejdsaftale, så vi kunne gennemføre det første rulleskøjteløb i Københavns historie den 1. juli 2007.

Den 2. udgave af Copenhagen Inline Challenge blev af holdt 26. juli 2009 en realitet primært gennem et godt samarbejde med World Outgames. Her havde vi for første gang maratondistancen på programmet.

3. udgave i den 19. juni 2011 var første gang vi stod på “egne ben”, og selv lavede hele arrangementet. Det blev til 2 børneløb, et begynderløb samt et halv- og helmaraton.

4. udgave den 9. september 2012 var første gang vi blev et årligt tilbagevendende motionsarrangement i København, og det blev fulgt op med 5. udgave den 1. september 2013, og med den 6. udgave den 7. september 2014.

Kræfterne bag konceptet Copenhagen Inline Challenge kommer primært fra Vesterbro Rulleskøjte Klub, men også med støtte fra naboklubberne.