Copenhagen Roller Skating Weekend

I år kan du slå 3 fluer med en lang weekend i København. Hele weekenden fra fredag den 4. til søndag den 6. september er der rulleskøjteevents af forskellig art:

Friday Night Skate (FNS)

Fredag den 4. september kl. 20.00 – ca. 22.00 er der en social aftentur gennem det skønne København med ca. 1000 andre glade rulleskøjteløbere. Det er gratis at deltage, og der er ikke krav om tilmelding, du skal bare møde op og rulle med. Læs mere på Facebook eller på www.fns-cph.dk.

Saturday Friendmaking Skate

Lørdag den 5. september kl. 11.00 – ca. 12.30. Mød dem du skal rulle med i Copenhagen Inline Challenge om søndagen. Vi inviterer til en fælles rulleskøjtetur i afslappet tempo i den fantastiske natur på Kalvebod Fælled – bare 6 km fra Rådhuspladsen. Mødested er ved rulleskøjtebanen på Plug N Play [kort] i Ørestad. Det er gratis at deltage, og det kræver ikke tilmelding, du møder bare op og ruller med.

Copenhagen Inline Challenge

Søndag den 6. september kl. 11.00 går startskuddet til 7. udgave af Nordens største rulleskøjteløb. Ca. 1000 rulleskøjteløbere vil være klar til at deltage på en af de 3 distancer – 42 km maraton, 21 km halvmaraton eller 3 km børneløb. Deltagelse kræver tilmelding og betaling – læs mere.

Har du brug for overnatning – så læs mere på Overnatning og transport.